Werkwijze aanmelding zaak

U kunt uw zaak via de website aanmelden via het daartoe bestemde aanmeldingsformulier.

Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij deze direct doorsturen naar een gespecialiseerde strafrechtadvocaat bij u in de regio. Wij werken samen met verschillende advocaten in heel Nederland, die wij zorgvuldig hebben geselecteerd op kennis, ervaring, en aanpak.

De advocaat zal binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u opnemen om de zaak te bespreken. De verdere aanpak zal met name afhankelijk zijn van de aard van de zaak en het stadium waarin de zaak zich bevindt. Gaat het om de bijstand in verband met een verhoor bij de politie, dan zal de advocaat u zo snel mogelijk uitnodigen op kantoor om u op het verhoor voor te bereiden. Ook bij een zitting zal deze aanpak over het algemeen gehanteerd worden, tenzij er nog voldoende tijd is tot aan de zitting om eerst nog de stukken uit het strafdossier op te vragen.

In alle gevallen zal de advocaat in goed overleg met u tot een concreet plan van aanpak komen die passend is bij uw strafzaak en het beste resultaat opleveren. De advocaten uit ons netwerk zijn gedreven, werken snel en slagvaardig, en hebben maar één doel: uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Laagste tarieven

Als u ervoor kiest om de zaak via ons netwerk aan te melden, krijgt u bovendien een aantrekkelijke korting op het normale honorarium van de advocaat. Wij hebben speciale prijsafspraken gemaakt met alle bij ons netwerk aangesloten advocaten, waardoor u verzekerd bent van deskundige rechtsbijstand tegen de laagste tarieven. Ook werken onze advocaten pro deo, indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand.

Gratis en vrijblijvend

Onze dienstverlening is overigens volledig gratis en vrijblijvend. U hoeft ons niets te betalen voor de doorverwijzing naar een advocaat. Ook bent u vrij om achteraf toch geen gebruik te maken van de advocaat naar wie wij u doorverwijzen. Wilt u liever een andere advocaat via ons netwerk, neem dan even per e-mail contact met ons op. Geef in de e-mail een uitgebreide beschrijving van de zaak, zodat wij dan de beste advocaat voor uw zaak kunnen zoeken. Vergeet niet om ook uw personalia en contactgegevens door te geven, zodat wij die direct mee kunnen sturen naar de advocaat uit ons netwerk.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden