Direct een advocaat nodig?

Heeft u met spoed een gespecialiseerde zedenadvocaat nodig omdat u wordt verdacht van een zedendelicten binnenkort door de politie moet worden verhoord? Of heeft u een dagvaarding ontvangen om bij de rechtbank te verschijnen, en wilt u hierbij graag door een advocaat worden bijgestaan? Bij zedenadvocaat.nl bent u hiervoor op de juiste plaats. Wij brengen u in contact met een echte strafrechtspecialist.

Gespecialiseerde advocaten

Zedenadvocaat.nl is een initiatief van StrafrechtadvocatenNetwerk.nl; een kwaliteitsnetwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten. Wanneer u uw strafzaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een in het gespecialiseerde advocaat. Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben meer dan 5 jaar ervaring met de bijstand van cliënten in  strafzaken. Iedere advocaat heeft zijn eigen bijzondere specialiteit (bijv. zeden, drugs, diefstallen, etc). Ook daarmee houden wij rekening bij de selectie van de juiste advocaat voor uw zaak.

Laagste tarieven

Via ons netwerk krijgt u niet alleen gespecialiseerde rechtsbijstand, maar wij bieden ook de laagste tarieven. Daardoor bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand tegen een betaalbare prijs.

Onze advocaten werken ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, beter bekend als een pro deo advocaat. Of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand is afhankelijk van uw inkomen en vermogen twee jaar terug. Dat is de basis waarop een aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand wordt beoordeeld. Indien u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, betaalt u hoogstens een geringe eigen bijdrage, die u in bepaalde gevallen ook nog eens terug kunt krijgen via de bijzondere bijstand bij een Wwb-uitkering.

Komt u niet voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking, dan hanteren de bij ons netwerk aangesloten advocaten een tarief van slechts € 150,00 excl. BTW per uur. Dit is een speciaal overeengekomen voordeeltarief dat alleen geldt voor aanmeldingen via deze website.

Direct hulp

Wilt u direct geholpen worden, dan verzoek wij u om het aanmeldformulier nieuwe zaak zo volledig mogelijk in te vullen. Wij sturen dit dan onmiddellijk door naar de advocaat die dan binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen om de zaak verder te bespreken. Het aanmelden van uw zaak via onze website is gratis en geheel vrijblijvend. Uw aanmelding verplicht u dus tot niets. De beslissing om met de advocaat in zee te gaan, kunt u altijd later nog nemen.

Heeft u met spoed een advocaat nodig? Bel ons dan via (085)-4865262. Wij zijn dagelijks van 8.00 – 22.00u telefonisch bereikbaar, ook in het weekend.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden